Dubăsari

VIDEO. Igor Cuciuc a cîntat pentru ce-i din Cocieri și Vasilievca cu un îndemn să voteze PDM

24 Noiembrie 2014 - 20:50
5.0 / 1
556
0
 

Artiștii sunt la mare căutare în campania electorală. Fie că împărtășesc viziunile partidelor, o fac din plăcere sau pentru bani, mai toți interpreții autohtoni, dar și unii din străinătate merg prin localități și susțin concerte electorale.

Igor Cuciuc nu este dintre ce-i ce au refuzat să cînte în Electorala 2014 , dar din contra la 23 noiembrie a sosit la Cocieri și a cîntat  , cît și a fost achitat de ce-i  de la PDM.


Igor Cuciuc a venit cu un îndemn către toți ce-i din Cocieri și Vasilievca citez ”la 30 noiembrie , faceți o alegere corectă și votați numai PDM ”

În cadrul unei adunări a așa numitei ”Victoria-Cocieri” S.R.L , organizate în incinta Casei de Cultură Cocieri , au fost discutate ma-i multe probleme din domeniul agrar dar și cum am pomenit ma-i devreme și politic.

Locuitorii satului Vasilievca s-au deplasat la Cocieri cu autocarul școlar , însă cine a dat un astfel de ordin ? Răspunsul nu l-am primit însă , c-am ne trece prin cap că ”tata - criminalul” i-a dat un ordin ”fiului - primar” și acesta în dată și la îndeplinit .

 De la Cocieri pînă în Vasilievca în două direcții , dus și venit sunt 52 km , i-ar combustibilul și  salariul șoferului autocarului școlar , suntem convinși că nu a fost remunerat de ”Victoria-Cocieri” , fiindcă era zi de duminică și șoferul de la liceu are zi liberă.

Ziarul Național scrie
că vara aceasta interpreul Igor Cuciuc și alți interpreți au fost blamați de opinia publică pentru că au acceptat să cînte la o întîlnire a lui Dodon cu moldovenii din Rusia.

Potrivit unei surse pentru un concert , organizatorii îl remunerează pe Igor Cuciuc cu o sumă de la 500 de euro pentru o oră.

 
0 Comentariiев

0 Comentariiев

Alte știri

Politic

PLDM și-a desemnat candidatul pentru alegerile parlamentare din circumscripția Hîncești

Anatolie Postolachi a fost desemnat de către Partidul Liberal Democrat din Moldova în cali...

Actualitate

Bătaie, filmată la Mitropolia Moldovei din Iași: Enoriaşii s-au luat la pumni

Joi seara, peste 20 de credincioşi s-au bătut în curtea Mitropoliei Moldovei din Iași, din...

Social

O tânără de 21 de ani şi-a pierdut viaţa într-un accident la Hîncești

O tânără de 21 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui accident de circulaţie. Tragedia a a...