Alaturi de alte 100 de ţări şi milioane de iubitori ai naturii, în 2012 Moldova va mai face curăţenie în ţară încă o dată.
Pe 12 mai se planifică să aibă loc cea mai grandioasă acţiune social-ecologică din istoria Republicii Moldova - curăţirea întregului teritoriu al ţării de gunoaie menajere. Cine il va curaţi? Tu, eu, şi fiecare om ce traieşte ţn această tară!
La acţiunea de anul trecut, "Hai Moldova" a adunat peste 100,000 de voluntari care au strîns aproape 7,000 t de gunoi din natură.
Spre cea mai mare fericire, anul acesta ca şi anul trecut locuitoruu raionului Dubăsari au deosebita ocazie de a participa la curaţenie într-o singură zi, în cadrul proiectului implimentat de Asociaţia Obştească "Medium" cu genericul "Hai Moldova". Din cauza nepăsării oamenilor, unele locuri ale raionului nostru s-au transformat într-o enormă ladă de deşeuri care doar cu ajutorul nostru, a locuitorilor va putea fi golită.Cel mai mult are de suferit natura, dar nu în ultimul rînd şi noi. Fiecare fir de iarbă strigă disperat la salvare şi iată că salvarea l-a auzit datorită proiectului "Hai Moldova". Noi iubim natura, satul şi ţara ,deaceea va îndemnîm ca împreuna cu noi să ieşiţi pe 12.05.2012 sa salvăm acest colţişor de rai - din estul republicii. Doar împreună vom putea schimba viitorul tinerii generaţii.

La 12 mai 2012 (sîmbătă), vă invităm pe toţi sa facem curăţenie în localităţile noastre.

Ora de întalnire: în curs...
Locul de întalnire: în curs...

Detalii privind organizarea acestui raid ecologic în localităţile r-lui .Dubăsari urmăriţi anunţurile de pe situl raionului sau nemijlocit vă puteţi adresa la coordonatorul regional Tanasiev Mihail (Specialist în domeniul tineret Consiliul Raional Dubăsari) sau la adresa facebook: "Tanasiev Mihail"
Dupa munca, organizam un picnic (fara gunoi). ;))))

Gandim universal şi acţionam local!