Domnica Cemortan si capitanul navei Costa Concordia au ajuns pe prima pagina a unei reviste italiene. Cei doi stau alaturi zambind, iar presa scrie ca fotografia a fost facuta cu o luna inainte de naufragiu, intr-un restaur


schettino moldava chi (1)

Moldoveanca este tinuta în brate de câtiva colegi de pe Costa Concordia

Domnica (medalion), alaturi de câtiva colegi, în cinematograful de pe vasul Costa Concordia, uitându-se la un film 3D

Domnica si Francesco, capitanul navei au fost fotografiati într-un restaurant din Franta în timp ce mâncau stridii si crapi

Aceasta este coperta revistei italiene Chi, aparuta astazi in vanzare. Fotografia in care apare dansatoarea moldoveanca Domnica Cemortan alaturi de capitanul Francesco Schettino ar fi fost facuta in decembrie, intr-un restaurant. Jurnalistii scriu ca cei doi se aflau atunci intr-o calatorie pe Coasta de Azur.

 

Revista a publicat si alte fotografii exclusive cu Domnica Cemortan (vezi mai jos). Fata apare in costum de baie, intr-o rochie de seara si alaturi de cativa membri ai echipajului companiei Costa.

 

Nava de croaziera Costa Concordia a naufragiat aproape o luna in urma in largul Italiei. Presa a scris ca Domnica Cemortan, in varsta de 25 de ani, lua cina cu capitanul Francesco Schettino, in momentul in care vasul s-a ciocnit de o stanca. Pe nava se aflau peste 4 mii de oameni, dintre care 17 au murit.

sursa: il settimanale "Chi"