10:29, 4 Iulie 2012

Fratii care acum 13 ani si-au omorat tatal si l-au ingropat in gradina casei nu vor face puscarie. Primul, care si-a impuscat parintele, a fost diagnosticat cu schizofrenie paranoidala si isi va petrece restul vietii intr-o institutie psihiatrica. Celalalt, care si-a ajutat fratele sa ingroape cadavrul, a scapat de pedeapsa intrucat era minor in momentul in care a fost savarsita crima.


Crima s-a produs in luna martie, 1999, la Lapusna. Barbatul care locuia cu sotia si trei copii a disparut fara veste. Dupa lungi cautari, familia si politia au renuntat sa mai incerce sa dea de urmele lui.

 

In luna aprilie curent cadavrul a fost descoperit dupa ce unul dintre fii le-a aratat politistilor locul in care a fost ingropat tatal sau

 

Pe atunci baietii aveau 14 si respectiv, 19 ani. Dupa o cearta cel mai mare l-ar fi impuscat cu o arma de vanatoare, iar fratele sau l-ar fi ajutat sa-l ingroape. 

 

Fiul mai mare, care acum este in varsta de 32 de ani, s-a imbolnavit psihic dupa ce acum cativa ani a nimerit intr-un grav accident rutier.