Fii mai bun de Crăciun - donează și Tu pentru copiii săraci !

Craciunul a fost intotdeauna un prilej de fericire si nerabdare pentru copii. Toata atentia este indreptata catre ei, iar lunile de iarna trec exact ca intr-o poveste. Dar nu pentru toti. Mii de copii in Republica Moldova nu au avut niciodata un Craciun adevarat. Atunci cand nu ai nimic pe masa, cand apa trece prin acoperis sau cand toate hainele sunt vechi si rupte, atmosfera Sarbatorilor piere in fata grijilor de adult cu care acesti copii se confrunta in fiecare zi, nu doar de Craciun.Poti face si tu parte din povestea lor, si tu le poti influenta viata in mod pozitiv. Alege sa donezi orice suma, iar de Craciun vei sti ca ai facut o fapta buna. Copiii vulnerabili au nevoie de suport constant, nu doar de Sarbatori.
 

Până la data de 23 decembrie le poți face copiilor mai triști un cadou care le vor face sărbătorile de iarnă mai frumoase. Astfel, doritorii de a aduce căldura și bucuria în sufletele celor mici sunt încurajați să-și utilizeze creativitate pentru a face o faptă frumoasă în ajunul Revelionului ”

Campania ”Fii mai bun de Crăciun”, este organizată de „A.O. Educație și Spirit” împreună cu Grupul DARUIESC DIN SUFLET !!! !!! Dacă simți dorința de a face un cadou pentru ai aduce zâmbetul pe fața unui copil defavorizat, iată de ce poți dona:

Donează
Haine , jucării , dulciuri sau produse alimentare

*Fiindcă e Magia sărbătorilor de iarnă , iar orice copil îl așteaptă pe Moș Crăciun un an întreg. În această ediție v-om accepta doar lucruri noi. Fiecare copil le merită și așteaptă.

Donează online
www.facebook.com/donate/2616821245031195/

Până pe 23 decembrie poți aduce darurile la adresa:

Adresa noastră
or. Chisinau , str. Lev Tolstoi 5

Telefon de contact
079 100 374
068 100 374
079 250 603
060 642 432

Ajută ca să ajutăm ! Fii mai bun de Crăciun !


 

Canal24


Total comentarii: 0

avatar