FII ÎNGERUL UNUI MEDIC - DONEAZĂ PENTRU LINIA ÎNTÂI !

Cei din linia întâi nu pot fugi din fața virusului. Ei îl înfruntă. Însă în lipsa materialelor de protecție, riscă să se îmbolnăvească. Împreună îi putem proteja.FII ÎNGERUL UNUI MEDIC - DONEAZĂ PENTRU LINIA !ÎNTÂI !

Este nevoie in continuare de solidaritate si actiuni concrete prin care putem sa fim alaturi de cei mai vulnerabili dintre noi si sa-i protejam pe cei care, la randul lor, se lupta sa ne facem bine, sa ramanem sanatosi si sa putem iesi din casa in siguranta cat mai curand.
 

 

Mesajul campaniei:

Tinerii Liberali Democrați din Moldova, inițiază o campanie apolitică de colectare de fonduri pentru procurarea echipamentelor de protecție (mănuși, măști, dezinfectante, viziere și costume) pentru medicii din spitalul raional Sîngerei în primă fază, apoi şi pentru alte spitale.
 


Sistemul medical din Moldova, se confruntă cu provocări majore în acest timp de pandemie Covid19, iar lipsa de echipamente și dezinfectanți au cauzat îmbolnăvirea lucrătorilor medicali în proporție de 25% din numărul total de infectați, iar spitalul din Sîngerei este unul din celeacestafectate din țară.

În aceste zile complicate pentru întreaga umanitate haideți să ne gândim și la cei cărora le datorăm viața. Medicii noştri stau fără a-şi vedea copiii și familiile, luptând pentru viața fiecăruia dintre noi.

Să uităm de principiile şi apartenența noastră politică și ÎMPREUNĂ să aducem zâmbetul pe fața lor şi să le uşurăm munca.

 


Prin această campanie, ne adresăm VOUĂ tuturor, să faceți o donație şi să deveniți îngerul unui medic, este atât de simplu şi nobil!


Mulțumim tuturor pentru solidarizare!

DONEAZĂ DIN ORICE COLȚ AL GLOBULUI PĂMÂNTESC: 
www.facebook.com/donate/878687629273178/3153661671345277

 

Canal24


Total comentarii: 0

avatar