Accidentul care a zguduit o tara a fost surprins de o camera de supraveghere de la o statie Peco din apropiere.
Vedeti in continuare cum a aratat impactul in care si-au pierdut viata cei 8 tineri.

Initial, masina a fost surprinsa de o camera de la o statie PECO amplasata la cateva sute de metri de locul accidentului. Aici, se vede cum autoturismul trece ca un fulger. Urmatoarele imagini vin de la o alta benzinarie, in care se vede propriu-zis cum vehicolul se izbeste de copac in plina viteza. 

La cateva secunde, acolo vine o masina, care opreste, pentru a vedea ce s-a intamplat. Iar ulterior, se apropie un alt autoturism din care coboara trei oameni, fugind spre locul accidentului.

 

In continuare, masinile au continuat sa treaca, dar putini s-au mai oprit pentru a vedea ce s-a intamplat.

 

Pe retelele de socializare si in comentariile de pe site-ul nostru a aparut versiunea ca tinerii ar fi fost urmariti de un echipaj al Politiei de Patrulare, si din aceasta cauza acestia ar fi gonit cu 200 km pe ora. Iata ce spune un vizitator Protv.md: 

Solicitati de Pro TV, ofiterul de presa al Inspectoratului National de Patrulare a infimat zvonurile.

 

Reactia lui Dorin Recean:

 

„Am vazut aceste informatii aparute pe retelele de socializare, precum ca masina cu tinerii decedati în accidentul produs pe sos. Muncesti ar fi fost urmarita de un echipaj de patrulare. Am dispus pornirea unei anchete interne în cadrul Serviciului de securitate interna si combaterea coruptiei. Au fost verificate înregistrarile video de la statiile PECO din preajma. S-au luat depozitii de la martorii accidentului, inclusiv de la taximetristii care stationau prin apropiere, dar si de la echipajul unei companii private de paza care a si anuntat politia despre producerea acelui accident. Nimeni nu a vazut nicio masina de politie care sa fi urmarit masina implicata în accident”, a declarat ministrul pentru Ziarul NAȚIONAL.