Social

Exclusiv! Afacere erotică pe internet, pusă pe roate la Chișinău

21 Ianuarie 2012 - 16:11
5.0 / 16
544
0
Exclusiv! Afacere erotică pe internet, pusă pe roate la Chișinău VIDEO
sursa: jurnal.md
foto: captură Jurnal TV
   
Sex pe internet chiar în centrul capitalei. Jurnal TV a descoperit un apartament de lux, unde în fiecare zi 11 tinere prestează americanilor servicii sexuale on-line.

Trei bărbaţi angajează fete şi băieţi, care oferă servicii sexuale on-line. Totul pare simplu: în timp ce asculţi poveştile bărbaţilor bogaţi de peste hotare, te dezbraci şi le dansezi provocator. Pentru asta, la sfârşitul lunii ridici un salariu frumuşel de o mie de dolari.

O investigaţie marca Jurnal TV face dezvăluiri uluitoare. Totul a început de la un anunţ plasat pe un site. „Se caută fete cu vârsta curpinsă între 18 şi 25 de ani, dornice să presteze servicii sexuale pentru străini”, spune anunțul.

După o convorbire telefonică, două reporterițe Jurnal TV, sub acoperire, au mers la întâlnire cu „angajatorul”, însă au luat cu ele și o cameră ascunsă.

„Încerci să scurgi bani de la el. Acolo sunt oameni foarte bogaţi. El trebuie să plătească pentru asta. Cum îl scurgi pe un „loh” de-al nostru de bani, cam aşa faci. El singur îți spune că iaca mă doare aceea... am trei copii, mă lasă femeia, dar tu într-un fel îl jăleşti, da de acolo bani... hai, dacă vrei să-ți arăt un sân...”, le-a instructat afaceristul.

Unicele cerințe față de fete sunt să arate bine și să cunoască câtuşi de puţin engleza. Cei mai buni tineri pot câştiga într-o lună cât face un om de la ţară într-un an.

Potrivit administratorului, „afacerea” a fost pusă pe roate de ceva timp, iar contractele sunt încheiate cu proprietarii site-ului din SUA, care sunt şi fondatorii acestei reţele. Culmea e că cei implicaţi în această reţea nu pot fi pedepsiţi în Republica Moldova, pentru că legislaţia nu prevede sancţiunea acestui gen de activitate


 
0 Comentariiев

0 Comentariiев

Alte știri

Social

La 6 ani cancerul a lăsat-o oarbă , iar acum poate să-și piardă și graiul

Soarta a fost nemiloasă cu micuța Evelina Muntean , la 6 anișori a rămas oarbă din cauza c...

Politic

PLDM și-a desemnat candidatul pentru alegerile parlamentare din circumscripția Hîncești

Anatolie Postolachi a fost desemnat de către Partidul Liberal Democrat din Moldova în cali...

Dubăsari

Postul vamal " Molovata" si-a sistat activitatea din cauza valurilor puternice

Postul vamal "Molovata" si-a sistat activitatea din cauza valurilor puternice. Totul, dupa...