Dubăsari

Este tinar , simpatic si talentat si mai mult este din Raionul Dubasari. Afla despre cine este vorba

30 Decembrie 2014 - 07:01
5.0 / 1
1399
0

La data de 23 decembrie s-a desfasurat ,,Gala Laureatilor 2014”. Oaspetii de onoare la care au fost: Gr. Policinschi, Maria Jimbei, consilierii raionali, autoritatile administratiei publice locale de nivelul I, sefi de directii , etc.

Unul dintre ce-i mai activi tineri  din r-ul Dubasari, care se implica activ si absolut voluntar in activitatile organizate de Directia cultura si turism, SPPT sa dovedit a fi Palai Radu, dj, conducatorul echipei Coșnița ,,Info” LT ,,Ion Creanga” s. Cosnita, care a fost decernat cu o diploma de onoare si cu un cadou de preț scrie dubasari.md

Pe linga toate ce face , ma-i scrie si versuri , care de nenumarate ori apar in paginile ziarului de la Consiliul Raional Dubasari.

La numai  17 ani , Radu este elev in clasa a 11-a in Liceul Teoretic "Ion Creanga"din Cosnita , tinarul este incintat de muzica buna si tocmai de asta este Dj.

Impreuna cu Consiliul Raional Dubasari , Radu a organizat  discoteci in ma-i multe localitati din r-ul Dubasari .

Despre sine insusi Radu spune ca :

Citat Radu
Sunt o persoana care trebuie sa fie mereu implicata in ceva, si vreau ca mereu sa fiu implicat in diferite activitati, de aceea accept cu cea mai mare placere fiecare propunere a prietenilor mei din Consiliul!

Totusi pe plan sentimental , la intrebarea daca are o prietena acesta a zimbit si totusi a raspuns ca nu are o prietena . 

Imagini: www.odnoklassniki.ru , www.dubasari.md

0 Comentariiев

0 Comentariiев

Alte știri

Social

La 6 ani cancerul a lăsat-o oarbă , iar acum poate să-și piardă și graiul

Soarta a fost nemiloasă cu micuța Evelina Muntean , la 6 anișori a rămas oarbă din cauza c...

CORONAVIRUS

RECORD. Alte 252 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus

Alte 252 cazuri de infecție cu noul Coronavirus au fost înregistrate astăzi, 13 mai, în Re...

Politic

Candidatul PLDM Anatolie Postolachi la alegerile parlamentare noi pentru circumscriptia Hancesti s-a retras din cursa electorala

Partidul Liberal Democrat din Moldova a decis, impreuna cu candidatul sau Anatolie Postola...