Caz dramatic in capitala. Un tanar si-a gasit sfarsitul dupa ce chiar el a incercat sa ia viata altuia. Baiatul s-a certat cu iubita sa, infuriat ca aceasta face studii la Chisinau, a injunghiat-o de mai multe ori in plina strada, apoi a fugit. Insa efectul bumerangului... sarind un gard, a cazut peste o vergea metalica care i-a strapuns testiculele. A facut doar cativa pasi si s-a prabusit fara suflare.
 
Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede ca tanarul era in stare de ebrietate. Acesta ar fi vrut sa-si viziteze cativa prieteni la un autoservice din Bubuieci si crezand ca poarta este incuiata a sarit peste gardul de beton. Insa aici ironia sortii: a aterizat peste o vergea metalica ce sprijinea florile de langa gard.

 Martorii spun ca baiatul a cazut in teapa, la propriu, a fost strapuns direct in organele genitale, aproximativ 11 centimetri. Plin de sange acesta a facut cativa pasi, dupa care s-a prabusit la pamant.

 Alertati, lucratorii firmei au chemat o ambulanta. Medicii au luptat mai bine de o ora pentru a-i salva viata, insa in zadar. Tragedia s-a intamplat in jurul orei 21:00, la scurt timp dupa ce acesta se certase cu iubita sa. Potrivit comisariatului general de politiei, scandalul a avut loc pe o strada din sectorul Centru al capitalei. La un moment dat, tanarul, in varsta de 22 de ani, originar din satul Cocieri, Dubasari a atacat-o pe fata cu un cutit. Dupa ce i-a aplicat mai multe lovituri, acesta a fugit.

 Tanara, in varsta de 19 ani, s-a ales cu multiple leziuni pe maini si gat.  Ea a fost operata si acum este in afara oricarui pericol. Fata insa a refuzat sa vorbeasca in fata camerei.

In afara camerelor de luat vederi tanara a spus ca de patru ani era impreuna cu iubitul ei. Acesta era foarte gelos pentru ca ea venise sa invete la Chisinau. Iar aseara i-ar fi fixat o intalnire, atacand-o pe neprins de veste.