Accident tragic in raionul Dubasari. Doi barbati au murit inecati dupa ce automobilul in care se aflau a cazut aseara in raul Nistru. Cadavrele au fost recuperate abia astazi de catre salvatori, care au gasit masina la patru metri de la mal. Trei persoane inclusiv soferul au reusit sa iasa din apa.
 
Potrivit politiei automobilul de model Dacia, se deplasa cu viteza excesiva pe digul de protectie a raului Nistru din satul Parata.
 
Alexandru povesteste ca fusese la pescuit impreuna cu cei cinci inainte de accident.
 
“Noi am fost la pescuit. Am stat, apoi eu am plecat. Am servit pentru ca era sfantul Ion si eu am plecat.”
 
Potrivit politiei in automobil erau 5 persoane. Doua dintre acestea inclusiv soferul au reusit sa iasa din apa, doi barbati insa s-au inecat. Soferul automobilului, a parasit locul accidentului insa a chemat ajutoare.
 
La fata locului au ramas ceilalti doi supravietuitori, un barbat de 30 de ani si o tanara de 22 ani. Fata a scapat nevatamata, insa barbatul a fost internat in spital cu trauma cranio-cerebrala.
 
“Am inteles ca soferul a fugit in sat, a sunat la politie si la ambulanta si dupa asta a venit o masina si el a plecat.”
 
Potrivit politiei cele doua victime au avut antecedente penale. Unul din barbati ar fi provocat un accident rutier in urma caruia a murit o tanara de 17 ani iar tanarul de 28 de ani a facut puscarie dupa ce a fost implicat intr-o bataie soldata cu decesul unui baiat.
 
“In accident au fost implicate doua persoane, doua verisoare.  Una dintre ele a decedat, iar pe cealalta au promis ca ii va achita reabilitarea si parintii l-au iertat. In bataie a fost omorat colegul lor de clasa Sergiu.”
 
Daca va fi gasit vinovat, soferul automobilului risca pana la 12 ani de inchisoare pentru cauzarea accidentului si parasirea locului acestuia.

Foto: www.dse.md
Video:Pro TV.md