Si acum o stire din categoria doar in Moldova se poate intampla. A disparut capul din cupru a unui clovn de pe frontispiciul circului. Cazul a ajuns in vizorul politiei care insa nu stie daca, acesta a fost furat sau a cazut dupa care a fost luat de pe jos.Din 2004 de cand circul din capitala a fost inchis, bucata cu bucata cladirea a inceput sa se darame. Cei doi clovni de pe frontispiciu au ramas insa neclintiti. Pana acum o luna cand capul de cupru al unuia a disparut. 


Unii trecatori nici nu au observat disparitia elementului si nu cred ca acesta a fost furat.

 

Disparitia capului de cupru a clovnului este investigata de catre Inspectorarul de Politie din sectorul Rascani.

 

Deocamdata politia spune ca nu stie daca acesta a fost furat sau a cazut si ulterior luat de cineva. Oamenii legii spun insa ca acum o luna au fost retinuti cativa minori care au sustras bucati de metal din cladirea circului. Nu se stie insa daca tot ei au furat si capul clovnului.

 

Duminica au disparut 2 cai, regele si regina de pe tabla de sah din centrul capitalei. Si in acest caz nu a fost retinut nici un suspect.

 

La fel cum nu a fost prins nici hotul care a furat iarba de pe banda de separare a bulevardului Dacia, in timpul vizitei cancelarului germna Angela Merkel.