Dupa ce mai bine de doua ore a fost audiat de procurori, proprietarul restaurantului Golden Nica a iesit cu mainele la spate si in catuse. Inainte de audieri Nicolae Rusu a declarat ca este nevinovat si ca tot ce se intampla este o provocare pusa la cale de concurenti.Procurorii au decis ca directorul restaurantului sa fie retinut pentru 72 de ore pentru a nu prejudicia ancheta.

 

Avocatul lui Nicolae Rusu sustine ca nu exista probe care ar demonstra vinovatia clientului sau.

 

Tot astazi la Procuratura Rascani au fost audiati astazi si cativa angajati ai localului. Acestia au refuzat insa sa vorbeasca cu presa.

 

Totodata procurorii au interogat astazi si nuntasii internati in spitalul din Ungheni dupa ce au consumat bucate de la restaurantul Golden Nica.

Aseara in cadrul stirilor PRO TV de la ora 22:30, vicedirectorul Centrului Municipal de Sanatate Publica a declarat ca localul a importat din Ucraina carnea de gaina in care a fost depistata salmonela.

Sanepidul a refuzat sa spuna cine este importatotul, dar si care agenti economici au mai important carnea de gaina de la acest agent economic.

 

Deocamdata nici un angajat al Sanepidului nu a fost audiat de procurori, iar autoritatile inca nu pot spune cine se face responsabil de faptul ca restaurantul in care s-au intoxicat zeci de oameni nu a fost inchis, iar la sfarsitul saptamanii a fost inregistrat un caz mortal.