Dubăsari

Detalii infiorătoare în cazul femeii din Cocieri, care și-a omorît copilul nou născut

23 Noiembrie 2014 - 23:38
1.0 / 13
582
0

 

O femeie de 25 de ani din raionul Dubasari a fost retinuta in Rusia pentru ca si-ar fi omorat copilul nou nascut. Procurorii o acuza ca a nascut intr-un veceu si imediat dupa nastere a sugrumat bebelusul folosind cordonul ombelical. Parintii femeii, care ingrijesc de primul copil al acesteia, spun ca nu le vine sa creada ca fiica lor a fost in stare sa faca asa ceva si spun ca vor merge in curand in Rusia ca sa incerce sa discute cu ea. Femeia se afla in arest.

 

Incidentul ar fi avut loc la 12 octombrie in orasul Sankt Petersburg, unde femeia lucra de aproximativ un an. Mama acesteia povesteste ca duminica seara a sunat-o fostul sau ginere, cu care fiica sa mai are un copil de 5 ani. Acesta i-a povestit ingrozitoarea poveste.

 

Galina RUSU, MAMA: „Eu am vorbit cu ea sâmbată, iar asta s-a întâmplat duminică. Eu am simţit-o după voce că ceva nu este în regulă, ea însă mi-a spus că este obosită.”

 

Femeia povesteste ca ultima data cand a fost acasa, fiica sa a divortat de barbatul cu care a fost casatorita timp de 5 ani. Cu aproximativ 9 luni in urma ea a plecat inapoi in Rusia si nimeni nu stia ca ea era insarcinata. Nici chiar fostul sot, care a vazut-o recent.

 

Galina RUSU, MAMA: „-El ştia că ea este însărcinată?-Mi-a spus că a întrebat-o: Eşti însărcinată? Ea a spus ca s-a îngrăşat. Cum poţi la 9 luni, când burta este foarte mare, să ţi se pară că s-a îngrăşat?”

 

Pana acum nimeni nu a reusit sa discute cu femeia, intrucat ea se afla in arest. In cateva zile, parintii ei urmeaza sa plece in Rusia.

 

Galina RUSU, MAMA: "Nu cred, ea mai are un copil, eu toata ziua plâng. Copilul are 5 ani, va împlini în curând 5, eu nu cred că ea a fost capabilă de aşa ceva. Nu cred şi gata, 9 luni să porti în pântece un copil şi să-l omori pur şi simplu.”

 

Mihail RUSU, TATAL: "Dacă ea intenţiona să facă acest lucru, avea să-l facă la un termen mai mic”.

 

"Nu cred, la cum o cunosc eu pe ea, nu. Cum se zice mi s-a taiat respiratia cand am aflat, mi s-a sculat tot parul in cap, aveam soc. Nu am crezut niciodata ca poate fi asa ceva.”
 

"-Nimeni nu s-a asteptat la asa ceva este un soc. -Credeti ca ar fi putut face asa ceva? -In ziua de azi, asta nu-i de mirare.”
 

Potrivit rudelor, dupa ce a nascut in veceul caminului in care locuia, femeia a fost descoperita de catre vecini, care au observat urme de sange pe jos si au chemat ambulanta si politia. Femeia este cercetata penal pentru pruncucidere, iar daca va fi gasita vinovata, risca pana la 15 ani de inchisoare.

0 Comentariiев

0 Comentariiев

Alte știri

In Moldova

Guvernul a aprobat anularea examenelor de BAC. Cum va fi calculată media

Cabinetul de miniștri a aprobat proiectul de lege privind anularea examenelor naționale de...

Actualitate

Lucrătorii medicali nu vor mai primi indemnizații de 16.000 de lei

Deși anterior le-au promis, acum s-au răzgândit. Angajații medicali care s-au infectat cu ...

Politic

Candidatul PLDM Anatolie Postolachi la alegerile parlamentare noi pentru circumscriptia Hancesti s-a retras din cursa electorala

Partidul Liberal Democrat din Moldova a decis, impreuna cu candidatul sau Anatolie Postola...