De 6 ani, Moldova Află Prima Ultima Știre împreună cu Cocieri TV


A revoluţionat piaţa mediatică din R. Moldova şi a cucerit publicul prin modul de a spune lucrurilor pe nume. Este postul care a avut curajul să promoveze valori precum libertatea şi adevărul, atunci când acestea existau doar la nivel teoretic.

 

Ceea ce s-a lansat ca un motto al unei televiziuni promiţătoare - „Află Primul Ultima Știre!” - s-a transformat într-o adevărată deviză naţională.Astfel, timp de 6 ani, COCIERI TV- unicul post de Televiziune din raioanele Dubăsari și Criuleni - ne-a învăţat să privim lumea direct în ochi, fără a ne sfii să-i arătăm defectele.


 Lansat la 21 august 2010, COCIERI TV a marcat viaţa socială a regiunii din Stînga Nistrului prin prezentarea adevărului gol-goluţ, chiar dacă acesta aducea în prim-plan o realitate mai puţin plăcută pentru unii.Echipa COCIERI TV întotdeauna a încercat să arate şi partea nevăzută a lucrurilor, să sape acolo unde s-ar părea că nu au sorţi de izbândă, să bată la uşi închise şi să ceară socoteală celor care gafează. Timp de 6 ani, la COCIERI TV s-a jucat cel mai veridic spectacol al vieţii, noi fiind martorii celor mai importante evenimente ce au avut loc în diverse colţuri ale ţării.Fenomenul COCIERI TV i-a mobilizat pe toţi atunci când cineva a avut nevoie de o mână de ajutor şi a stimulat rezolvarea multor probleme-cheie din regiunea Transnistreană , campaniile lansate de COCIERI TV au fost vizionate și promovate cu ajutorul diasporelor din Italia , Rusia și SUA , datorită COCIERI TV , o mare parte de persoane ce au solicitat ajutor au fost ajutate.Cert este că noi vom continua în aceeași cheie, fără niciun fel de abateri de la regulă. Este cheia succesului nostru.La mulţi ani, COCIERI TV !

 

cocieritv


Total comentarii: 0

avatar