"Cred ca am fi ajuns in pat daca nu avea loc naufragiul". Asta a declarat Domnica Cemortan pentru o publicatie britanica. Ea ar fi recunoscut ca urma sa faca sex cu capitanul chiar in seara naufragiului, doar ca tragedia le-a stricat planurile.

 


Reporterii de la The Mail on Sunday i-au luat un interviu Domnicai Cemortan, despre care spun ca au gasit-o in Republica Moldova. Fata a marturisit ca a lucrat ca traducatoare pe nava Costa Concordia, pentru pasagerii rusi. Atunci l-a cunoscut pe capitanul Francesco Schettino.

schettino moldava chi (1)

 

In timpul acestei croaziere Domnica era pasager, si pentru ca nu se gaseau cabine libere, si-a lasat bagajele in camera lui Schettino, a explicat moldoveanca. Mai mult, aceasta a recunoscut ca-l placea pe capitan si ca italianul ar fi avut aceleasi sentimente fata de ea.

 

Domnica a adaugat ca tot timpul Schettino a fost amabil cu ea. Astfel, Domnica crede ca in noaptea de 13 ianuarie ea avea sa faca sex cu capitanul, cei doi s-au si sarutat, doar ca nava a naufragiat. In acest context, anchetatorii presupun ca pentru a o impresiona capitanul a deviat vaporul de la traseul sau obisnuit, provocand naufragiul.

 

Totusi tanara il sustine in continuare pe capitan, declarand ca nu este vinovat de accident si ca ar vrea sa stie ce face acum.

 

Moldoveanca Domnica Cemortan, in varsta de 25 de ani este acuzata ca l-a distras pe capitanul in varsta de 52 de ani inainte de naufragiu. Aceasta a fost audiata de politia italiana, iar in prezent se afla in Republica Moldova langa fetita sa, in varsta de doi ani.

Ahoy there: Domnica poses for a PR shoot in a fake captain's hat
Devastatingly beautiful: Attractive tour rep Domnica Cemortan had been flirting and dining with the captain before diaster struck
Sursa foto: Daily Mail