Cea mai batrana mama din Romania face declaratii socante: "Mai bine MOR!"


Ajunsa la varsta de 77 de ani, Adriana Iliescu este constienta ca nu va trai la nesfarsit. Cea mai batrana mama din Romania a dezvaluit pentru CANCAN.ro cum isi pregateste fiica de zece ani pentru momentele in care va ramane singura pe lume.


In 2005, pe cand avea 67 de ani, Adriana Iliescu a ramas insarcinata prin inseminare artificiala, iar mai apoi a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa, Eliza. Sarcina profesoarei a starnit o adevarata revolta in randul oamenilor de rand, carora li s-a parut ca este ingrizitor ca un copil sa fie crescut de o femeie care i-ar putea fi strabunica. Au trecut zece ani de atunci, iar Adriana Iliescu si-a crescut singura fetita, care astazi este o domnisoara eleganta, cu note extrem de mari la invatatura.

 

Timida si firava, Eliza nu se dezlipeste nicio clipa de mama ei, preferand sa stea cu aceasta, decat sa iasa la joaca alaturi de alti copii. Desi are o pensie mica, profesora de limba si literatura romana are grija ca unicului sau copil sa nu ii lipseasca nimic. Dramuieste cu grija fiecare banut, iar pentru ea nu isi cumpara nimic. Isi pregateste fiica pentru viitor! Ajunsa la varsta de 77 de ani, Adriana Iliescu este constienta ca nu va putea trai la nesfarsit, asa ca a inceput deja sa isi pregateasca fiica pentru momentele in care va ramane singura: "Am muncit toata viata si nu as accepta niciodata lucruri de pomana. Decat sa primesc pomana, mai bine mor. Ne descurcam cu ceea ce avem. Si pe Eliza am invatat-o sa fie cumpatata, sa stie valoarea banului. Fata mea face singura curat in camera, ma ajuta la absolut orice, chiar si la calcat, stie sa isi incalzeasca singura mancarea, ba chiar gateste cot la cot cu mine. se descurca singura, este fata mare. Stie sa faca deosebirea dintre bine si rau", a declarat Adriana Iliescu, pentru CANCAN.ro.A facut scandal intr-un magazin!


 

De curand, o doamna i-a intins Adrianei Iliescu zece lei, cerandu-i sa cumpere ceva pentru fetita. Profesoara s-a simtit extrem de jignita, si a certat-o pe femeie, spunandu-i ca ea nu este cersetoare si nu primeste pomana de la nimeni. Femeia darnica a bagat banii in geanta, si-a cerut iertare si si-a vazut de drum. Claudia Balan


Sursa:www.cancan.ro

sasa320


Total comentarii: 0

avatar