Un tanar, in varsta de 18 ani, din raionul Leova s-a spanzurat dupa ce a fost audiat de politie fiind suspectat de furt. Baiatul a lasat un bilet de adio in care a explicat de ce a decis sa-si puna capat zilelor si si-a cerut iertare de la parinti. Astazi el a fost petrecut pe ultimul drum.
Baiatul a fost gasit spanzurat miercuri seara in beciul casei. Cel care a descoperit cadavrul a fost chiar tatal acestuia. Baiatul a lasat un biletel in care a  scria ca isi pune capat zilelor din cauza unui furt pe care l-a comis acum jumatate de an. 


Prietenul baiatului, care a fost cu el la furat calculatoare, spune ca a stiut ca acesta se va sinucide. Ilie i-ar fi spus despre aceasta intentie dupa ce au fost audiati de politie.


Rudele tanarului sunt sfasiate de durere si  spun ca baiatul a fost speriat de politisti, care i-au spus sa-si caute un avocat.


Rudele, prietenii spun ca in ultima perioada Ilie era in depresie. Mama se afla deja de mai mult timp in Italia iar tatal statea mai mult pe la barul din localitate. Baiatul era in grija unui vecin, caruia ii multumeste in scrisoarea de adio.


Pe de alta parte, politistii afirma ca baiatul era doar suspectat de complicitate la furt. 


Ilie nu avea antecedente penale si daca ar fi fost gasit vinovat, acesta risca  o amenda. In ultima perioada cazurile de suicid in randul tinerilor sunt destul de frecvente. Acum doua saptamani o adolscenta din Ialoveni s-a spanzurat in baia de vara.