De partea cealalta, asistenta medicala din sat spune ca medicii nu au mai venit intrucat au inteles prin telefon de la o vecina ca baiatul era deja mort.
Tragedie intr-o familie din satul Miresti, Hancesti. Un bebelus de nici jumatate de an a murit inecat cu lapte, intrucat mama sa l-a alaptat si nu l-ar fi culcat corect.Tanara spune ca micutul putea fi salvat daca ambulanta venea sa-i acorde primul ajutor.
 

Mama copilului spune ca s-a dus ieri la punctul medical din sat pentru ca micutul sa fie supus unui control ordinar. Asistenta medicala i-ar fi spus ca baiatul este sanatos, asa ca s-a intors acasa linistita.

 

Tanara recunoaste ca nu l-a culcat pe o parte pe copilul sau, asa cum recomanda medicii, dar spune ca micutul ar fi putut fi salvat.

 

Asistenta medicala din sat afirma ca a anuntat imediat medicul de la spitalul din satul vecin. Echipa insa nu a mai venit intrucat doctorii ar fi inteles din discutia cu matusa bebelusului, ca acesta deja murise.

 

Rezultatele expertizei medico-legale au aratat ca micutul a murit inecat cu lapte. Politia spune ca tanara nu risca nimic intrucat este vorba despre un accident.