Ştire PRO TV

 

Barbatul suspectat de crima care a avut loc ieri la Ialoveni nu a fost deocamdata retinut. Intre timp site-ul IaloveniOnline a publicat declaratiile unui martor ocular, care se afla in bar in momentul incidentului. Spusele acestuia, pe alocuri, se bat cap in cap cu cele facute ieri de politie.


Sub protectia anonimatului, IaloveniOnline transmite ca martorul a declarat ca inainte de producerea crimei in bar a avut loc o cearta in care a fost implicat suspectul Valeriu Canuda, dat acum in cautare, si un tanar care ar fi organizat acolo o petrecere a burlacilor. Suspectul, spune martorul, ar fi fost batut de tanar pentru ca i-ar fi lovit masina. Valeriu Canuda s-ar fi aflat la o alta masa, dar pe parcurs, de mai multe ori s-ar fi apropiat de masa tinerilor si ar fi cautat motive de cearta. Ieri, politia a declarat ca victima si suspectul sunt cumatri.

 

Martorul a mai spus ca suspectul a parasit la un moment dat localul si toti au crezut ca acesta a plecat acasa. Dupa un timp acesta a revenit in local, de aceasta data cu o arma, si a inceput sa impuste la intamplare. Dupa care, in loc sa-l impuste pe tanarul de care a fost batut, el a mers direct la un alt barbat, cunoscut ca Reaba, anterior judecat pentru talharie si omor, si l-ar fi impuscat in cap. Politia anuntase ieri ca victima a fost impuscata de fapt in gat. 

 

Dupa ce l-a impuscat l-ar mai fi lovit pe Reaba de cateva ori cu picioarele in cap. Martorul mai spune ca agresorul ar mai fi omorat si alti oameni daca nu i se terminau gloantele din pistol. Acesta insa nu stie cum a fost impuscata cea de a doua victima care se afla acum la spital.

 

Totul a durat mai putin de un minut, dupa care agresorul a urcat rapid intr-o masina care il astepta la intrarea in local si a fugit.
IaloveniOnline transmite ca, din spusele administratorului, camerele de supraveghere de la respectivul local nu au functionat in momentele cand a avut loc bataia dintre Canuda si tinar. Rudele si prietenii supravietuitorului sustin ca acesta a fost o victima colaterala, ca nu se cunostea nici cu Valeriu Canuda, nici cu cel impuscat.