Bărbat, omorât la beție la Ungheni

Un bărbat a fost găsit fără suflare în propria gospodărie din Ungheni.Descoperirea macabră a avut loc pe 8 mai, în jurul orei 08:30, poliția fiind alertată de un locuitor al raionului.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă Cristina Vicol a declarat că, veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că cadavrul aparține unui bărbat de 49 de ani, iar la examinarea exterioara a corpului au fost depistate plăgi și echimoze în regiunea capului.

Potrivit poliției, victima locuia de una singură, anterior judecat, făcea abuz de băuturi alcoolice.

"În cadrul măsurilor întreprinse pe urme fierbinți, fiind audiați mai mulți martori din anturajul victimei decedate, a fost stabilit făptuitorul acestei infracțiuni, care s-a dovedit a fi un bărbat de 55 ani, din raionul Sângerei, anterior judecat pe infracțiuni de furt, care, în seara zilei de 7 mai, a consumat împreună cu victima băuturi alcoolice.

Totodată de la persoana bănuită au fost ridicate hainele cu care a fost îmbrăcat, pe care s-au depistat pete de culoare brun-roșietic asemănătoare cu sângele. Ultimul a refuzat de a da careva declarații", ne-a spus Vicol.

Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală, iar inculpatul urmează a fi reținut.

Canal24


Total comentarii: 0

avatar