Arta culinară în mâini de aur!

Am realizat un reportaj despre Alexandru Tăvăluc şi m-am gândit că v-ar plăcea să aflaţi cîteva lucruri despre domnia sa. Este charismatic, plin de umor şi un bucătar excelent , asta şi multe alte lucruri vreau să aflaţi astăzi la Master Chef.

 

Este  vorba despre Alexandru, care la numai 18 ani impresionează oaspeţii localului unde munceşte cu o gamă largă de bucate , pregătite cu mult har şi dragoste.

Primele contacte cu arta culinară a lui Alexandru au fost în copilărie, dar plăcerea de a găti a descoperit-o la 15 ani, când sa înscris la Şcoala de bucătari din Chișinău, fiind calificat mai târziu cu cea mai de preț diplomă de gradul V.

Alexandru este  un tânăr talentat cu o exepriență începătoare , dar foarte bogată în domeniul său de activitate, cu o dorință drastică de a face totul perfect și cu suflet.

A început să lucreze la 16 ani într-un restaurant, iar după puţin timp a devenit un bucătar de nota 10 

La cei 18 ani, acesta munceşte ca bucătar  într-un local din capitală. În fiecare zi are la dispoziție un meniu vast de pregătit cu bucate la grătar, salate, supe, felul II și diverse dulciuri ce încântă cu aromă și savoare fiecare oaspete al localului.


 


Meseria de bucătar are o valoare de milioane, cu răbdare, critici și mult efort,  bucătarul

nostru prepară cea mai spectaculoasă mâncare, oferind ardoare de a satisface orice gust, cel mai discutabil dintre plăceri.

 Alexandru  spune despre el că are o personalitate puternică:

“Sunt o fire sociabilă, un om corect și sincer, îmi place să spun lucrurilor pe nume, sunt ambițios și perseverant, sunt o persoană realistă”. În afară de bucătărie, Alexandru mai este pasionat de vînat, fotbal, plimbările cu barca și pescuitul pe lîngă toate astea este pasionat şi de muzica bună.


*Reportaj realizat în cadrul campaniei "Master Chef"


 

Irika


Total comentarii: 0

avatar