Apeductul din s.Cocieri trece la balanța înterprinderii municipale ”Pro Mediu Cocieri”

Recent, 11 august la Cocieri a avut loc adunarea tuturor locuitorilor privind apa potabilă, la care au ținut discursuri ma-i mulți localnici precum și idilul comunei , Raisa Spinovschi.

Din cele discutate în timpul ședinței sa decis ca toate sondele și în general toată rețeaua de apă potabilă să-i revină înrterprinderii municipale ”Pro Mediu Cocieri” , în fruntea căria se află  un nou director , care deja a început să schimbe lucrurile spre bine și anume noul director este d-nul Tîrbu Vladislav.

Pentru a lua această decizie , ce-i prezenți la ședință au votat, însă domnul Isacov s-a abținut de la vot și o mare parte din ce-i prezenți au votat pentru trecerea sondelor și apeductului  la balanța ”Pro Mediu Cocieri” .
Sunt sigur că Isacov a fost împotriva acestei reforme dar, de frică să nu fie hărțuit de ce-i prezenți în sală , acesta s-a abținut de la vot.

Reamintim că acesta ma-i este și director al Casei de Cultură din localitate , dar cert este faptul că  acesta este pensionar și așa că nu v-a ma-i juca mult acesta și pe scena  casei de cultură.

În  dată după sfârșitul  ședinței , a început ședința Consiliului Local Cocieri , unde au fost abordate ma-i multe subiecte , printre care și plata lunară  pentru gunoiște. După ma-i mult timp de discuții 11 din 11 consilieri prezenți la ședință au votat pentru plata de 20 de lei lunar per familie, însă pensionarii singuratici de peste 70 de ani v-or achita doar plata  de 10 lei lunar.

Potrivit primarului de Cocieri, Raisa Spinovschi , localitatea noastră va continua și în continuare utilizarea tomberoanelor , amplasate pe o mare parte de străzi a comunei.

Primarul de Cocieri a menționat în cadrul ședinței c ex-primarul de Cocieri , Mițcul Ion nu a achitat facturile pentru gunoiști din ianuarie 2015 , și ia sugerat dumneaei să le stingă , dînsa  la rândul său a refuzat să facă acest lucru menționându-i că le va achita facturile din luna iulie 2015 , dar ma-i bine spus de la primirea mandatului de primar.

Cred că ma-i revenim noi la acest subiect și v-om vedea ce v-a face și Mițcul în continuare.
 
Alexandru Crivițchi,     
reporter

 

sasa320


Total comentarii: 0

avatar