Ajută-l pe Robert să trăiască, participă la un târg de caritate! Mai mulți producători autohtoni își vor expune produsele (Foto)

Mulți dintre voi au auzit deja despre Robert Grabazei, micuțul diagnosticat cu o boală rară, tratamentul căruia costă peste 2 milioane de dolari americani! Acum aveți posibilitatea să contribuiți și voi și să-l ajutați pe micuți să ducă o viață normală! 

Diagnosticat cu o afecțiune cruntă, care ia viața multor copilași încă până la vârsta de doi ani, Robert are totuși o șansă de vindecare. Această șansă, totuși, este extrem de costisitoare, iar părinții cer ajutorul oamenilor pentru a putea colecta această sumă fabuloasă de 2 200 000 de milioane de dolari americani.

Bloggerița Daniela Dermenji, autoarea blogului Ladylike, organizează un târg de caritate, reușind să mobilizeze mai multe branduri locale, care își vor expune produsele în cadrul târgului de caritate #lifeforRobert, ce va avea loc la data de 25 decembrie curent, între orele 9:00 și 16:00. Producătorii autohtoni anunță că toți banii câștigați în urma vânzărilor, vor fi donați cauzei lui Robert!

Printre cele expuse spre vânzare veți putea să descoperiți sortimente de nuci, fructe uscate, uleiuri presate la rece, produse de patiserie, vinuri, paste – produse care îți vor colora mesele de sărbătoare, dar și articole vestimentare, de uz casnic și de decor.

Micuțul s-a născut pe 1 octombrie 2019 și avea doar o lună când părinții lui au primit o veste cruntă. Robert a fost diagnosticat cu Atrofia musculară spinală (SMN1), o afecțiune extrem de rară. După multe nopți nedormite, părinții au aflat că procesul poate fi reversibil, fiindu-i aplicat un vaccin. Din păcate, acesta este extrem de costisitor, nici mai mult, nici mai puțin, prețul tratamentului fiind de 2 200 000 de dolari.

Pentru a-l ajuta pe Robert, puteți face donații online AICI sau puteți participa în cadrul târgului de caritate #LifeforRobert care va avea loc chiar de Crăciun, în cadrul restaurantului Attico, de pe strada Nicole Dimo 32.

Mai multe detalii despre eveniment aflați accesând link-ul evenimentului.

Canal24


Total comentarii: 0

avatar