Adolescenta de 16 ani, gasita spanzurata intr-o baie improvizata in curtea casei!


O adolescenta in varsta de 16 ani a fost gasita spanzurata intr-o baie de vara improvizata din curtea casei. Cadavrul fetei a fost descoperit sambata dimineata de fratele ei mai mare.

Tragedia s-a produs in satul Vasieni, Ialoveni. Parintii victimei erau plecati peste hotare, iar fata locuia impreuna cu fratele ei in varsta de 18 ani.

 

Potrivit politiei, pe corpul fetei nu au fost depistate semne de moarte violenta, ceea ce ii face sa creada ca este vorba despre o sinucidere.

 

Stirea este in curs de actualizare. Revenim cu detalii.

protv


Total comentarii: 4

  avatar
  0 Spam
  1 sasa320 • 15:14, 07 Mai 2012 [Material]
  13a 13a 13a
  avatar
  0 Spam
  2 iulea • 15:58, 07 Mai 2012 [Material]
  13a
  avatar
  0 Spam
  3 Amri • 18:25, 30 Mai 2012 [Material]
  NU,NU,NU vreau sa vad niciun bikearng news !De cand am auzit stirea ,imi revine obsesiv in minte o poezie ,scrisa de doctorul sufletului meu Dor de fiorDac-ar fi sa-nteleg, cand e clipa sa mor,M-as ruga la ninsori pentr-un ultim fior,M-as ruga de ninsori sa ma ninga fatalSi sa pot sa ajung acest fel de final.Tot mai dor mi-e, acum, de esente de frig,Peste-un rau inghetat, catre lume sa strigSi sa cad in zapezi ca-ntr-o moara de focSi nemernicul ger sa ma arda pe loc.Desentatele veri sunt prea triste si dulci,Am nevoie de frig, am nevoie de fulgi,Am nevoie sa pot potoli cu ceva,Un incendiu pornit dinspre inima mea. Ma-nsotesc, prin oras, c-un ghetar invalidSi calduri vor veni sa ne puna la zid,Dar eu nu mai suport nici femele fierbinti,Nici pavaje ce duc la iesirea din minti.Am vazut despartiri, decorate urat,Cu satanice ploi ce plangeau si atatSi-am vazut si caderi pe o panta de schi,Unde totu-i frumos si se poatte muri.Despre mine nu stiu, cand o fi sa si mor,Dar ma rog de ninsori, pentr-un ultim fior,Sa-ti dea dreptul sa stii, sa n-ai cum sa ma veziSi sa mor arogant in eterne zapezi.
  avatar
  0 Spam
  4 Mateusz • 01:46, 31 Mai 2012 [Material]
  & mitiaA fost un accident nfireecit, asa e! A omorit 3 oameni, fapta pentru care a primit o pedeaspa de 2 ani cu suspendare.. E adevarat ca fetita care si-a pierdut parintii si sora in accident a primit de la familia Paunescu un apartament, o masina, niste bani, ba chiar domnul senator si distinsa sa sotie s-au angajat sa faca parastasul pe o perioada de 7 ani, pe propria cheltuiala.. Asta e pretul pe care il platesti pentru ca din greseala ai omorit niste oameni nevinovati?? Din greseala putea sa nu calce pedala de acceleratie a somptuosului sau Jeep si sa intre pe contrasens.. Dar, pentru ca orice sotie de parlamentar se respecta, a primit doar doi ani, si aia cu suspendare!! Cu ce drept, iesea domnul Paunescu la televizor sa ne tina lectii de morala?! Din cauza unora ca ei este tara asta in deriva, pentru ca banii si puterea merg mina in mina, iar amaritii care fura o gaina fac pirnaie ani de zile.. Unde este omenia?? Dar credinta??
avatar