Accident ca-n filme pe viaductul din capitala. Un jeep s-a rasturnat dupa ce a lovit un Mercedes si un troleibuz nou. Soferul jeep-ului spune ca urmarea un automobil care ii lovise masina si, atunci cand aceasta a oprit brusc, el a incercat sa o evite, dar a lovit un autoturism.

 


                                                                  Proprietarul jepului, distrus aproape in totalitate, a declarat ca urmarea o masina care ii lovise autoturismul. La un moment dat, aceasta a franat brusc si, incercand sa evite impactul, a intrat intr-un Mercedes de pe banda alaturata. 


Din cauza vitezei, in urma impactului, jeep-ul si-a continuat drumul si s-a lovit in troleibuz, apoi s-a rasturnat. Mercedesul a intrat, si el, in troleibuz.


Din fericire, pasagerii troleibuzului nu au avut de suferit. O femeie care se afla in spate a cazut in urma impactului, insa nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. Cazul este investigat de politie.


Soferul jeepului a fost ranit usor. 


Pana acum, 10 dintre cele 101 troleibuze noi cumparate de primarie au fost implicate in accidente rutiere. Doar intr-unul din cazuri a fost vinovat soferul de troleibuz.