A plecat de acasa si nu s-a mai intors! O fetita de 12 ani din r-ul Dubasari, disparuta fara urma. VIDEO
O fetita in varsta de 12 ani, originara din s.Molovata ,r-ul Dubasari, a fost data disparuta dupa ce la 16 octombrie 2014 a plecat de acasa si nu s-a mai intors. Politia a venit cu un apel catre populatie, in speranta de a o gasi.

 
Oamenii legii au fost alerati de catre mama fetei, care au declarat ca la data de 16 octombrie, in jurul orei 16, copilul lor a plecat de acasa la cules maciese.  Insa nu s-a ma-i intors acasa. Potrivit Comisarului de Politie a raionului Dubasari , D-nul  VITALIE GRABOVSCHI - "fetita a plecat de acasa la data de 16 octombrie ,insa politia a fost anuntata de catre mama fetei , doar la data de 26 octombrie, se cunoaste ca minora a si sustaras de la parintii sa-i si o suma de bani". Vitalie Grabovschi a ma-i comunicat inclusiv pentru TV-Cocieri ca "cautarile fetitei merg pina in prezent pe tot teritoriul republicii si la fel in regiunea transnistreana".Pana in ziua de azi nimeni nu stie unde se afla aceasta.


 SEMNALMENTE: 

- Nume,prenume - Borş Nicoleta Victor

- a.n. - 19.12.2002- varsta-12 ani,- inaltimea - 130 cm, - forma fetei - ovala, - ochii - albastri, - parul de culoare blonda In ziua dispaitiei fata era imbracata intr-un pulover de culoare rosie , blugi albastri si incaltata in incaltaminte roz.  Persoanele care cunosc detalii despre minora, sunt solicitate sa sune la urmatoarele numere de telefon: 024 -55-2-34, 078-87-044-10 , 069-24-03-96 sau la 902.

ahmedelsmaili


Total comentarii: 0

avatar