Imaginile au fost făcute de către postul de Televiziune PROTV Chișinău în dată după accidentul care a avut loc în vara anului 2008 în Cocieri.
 
 
 
La volanul masinii se afla un tanar care pe atunci avea doar, 17 ani. In stare de ebrietate si fara permis de conducere, acesta a luat masina de la tatal sau și a pornit spre discoteca din sat-mergând spre aceasta Nicolae C. a și produs tragedia.

În dată după ce a fost cercetat de poliție Nicolai C. a fost și judecat.Judecata la învinuit în faptele comise și l-a judecat pentru 4 ani de privațiune de libertate.
 
Menționăm că la redacția electronică TV-COCIERI au parvenit informații că Nicolae C. a fost eliberat și la moment se află în capitală,el a fost văzut de mai multe persoane în capitala Republicii Moldova.

Vizitatorii site-ului TV-COCIERI care ne-au transmis informația dată ne-au expediat și niște poze,dar din păcate pozele nu pot fi difuzate pe site,cum și numele complet al persoanei care a comis crima dată învara anului 2008.

Țin să vă readuc aminte că localnicii făptașului de mai multe ori ne-au informat că acesta când se afla în penetenciar,de mai multe ori suna acasă la prietenii si/sau colegii săi.

 
Ahmed El Smaili,
Departamentul ȘTIRI