A fost sau nu un DUBLU OMOR? Barbat din raionul Calarasi, suspectat ca si-ar fi omorat PARINTII

Moarte suspecta in satul Valcinet, raionul Calarasi. Cadavrele a doi soti au fost descoperite ieri dimineata in casa acestora. Suspectul principal s-a dovedit a fi chiar fiul victimelor. Acesta a fost retinut si recunoaste ca a baut impreuna cu parintii sai si ca s-a luat la cearta cu tatal, dar nu recunoaste ca i-ar fi ucis.

Politia a depistat pe corpul barbatului, in varsta de 61 de ani, semne de moarte violenta, dar nu si pe corpul femeii in varsta de 57 de ani. Acest fapt ridica semne de intrebare pentru politistii care investigheaza cazul: a fost sau nu un dublu omor? Expertiza medico-legala urmeaza sa depisteze daca si femeia a fost ucisa.

 

Suspectul in varsta de 26 de ani este retinut preventiv pentru 72 de ore, la Comisariatul de Politie din Calarasi.

sasa320


Total comentarii: 1

    avatar
    0 Spam
    1 Paul • 09:28, 04 Noiembrie 2012 [Material]
    Daniela & Mihai / Ca de obicei, nu va lasti pana nu iese ficaere secunda sau cadru perfect. Nu cred ca mai este nevoie sa mentionez pentru nimeni faptul ca profesionalismul de care dati dovada are la baza si placerea sau dragostea pentru ceea ce faceti. Asta pentru ca din exeperienta stim cu totii ca atunci cand faci cu placere ceva, rezultatul este diferit. Concluzia este scurta: va voi recomanda tuturor celor care pronunta cuvantul fotografie sau filmare . Amintirile sunt nepretuite, sa nu uitam!
avatar