Doua persoane strangulate in aceiasi gospodarie


 
Un bărbat de 55 de ani din satul Olişcani, raionul Şoldăneşti, şi-a pus capăt zilelor
prin strangulare. În ultimul timp, acesta le spunea vecinilor că nu mai poate rezista greutăţilor şi se va sinucide.

Corpul neînsufleţit al răposatului a fost depistat de feciorul său atârnând de grinda unui acaret. Imediat a fost anunţată poliţia. Atât rudele, cât şi vecinii nu cunosc ce l-ar fi determinat pe bărbat să se sinucidă.

Acum, cinci luni, în aceeaşi încăpere, şi-a pus ştreangul la gât şi soţia acestuia. Rudele spun că după tragicul incident nu ar fi observat schimbări în comportamentul bărbatului. Doar că dânsul recunoştea că-i este greu şi nu reuşeşte cu lucrul prin gospodărie. Angajaţii serviciului de asistenţă socială din localitate au precizat că bărbatul făcea abuz de alcool şi îşi bătea nevasta. Am mai aflat că în familia dată au fost mai multe tentative de suicid.

Adrian Sveclă, primarul satului Olişcani: - " În familia respectivă se petrece ceva în mod nenormal. Mama a decedat în urma suicidului. A fost tentativă de a se suicide fiica lor.

- " Am fost acolo pe loc cu medicii să vedem care-i cauza. Singur persoana și-a exprimat gândurile că nu-și dă seama de ce a făcut treaba asta. Ea s-atrezit deja când a fost scoasă din juvăț."

La Olişcani, oamenii sunt nedumeriţi de necazurile care s-au abătut peste această gospodărie. Pe timpuri, familia respectivă ar fi fost prietenoasă, iar soţii mergeau cu regularitate la biserică.


Sursa: impulstv.com

ahmedelsmaili


Total comentarii: 0

avatar