In Moldova

Caz CUTREMURATOR la Causeni. O fetita de 2 ani a fost VIOLATA. Detalii INFIORATOARE

26 Septembrie 2014 - 23:42
0.0 / 0
895
0

Caz strigator la cer. Greu de imaginat, prin ce chinuri, a trecut o fetita de doi ani, care a fost violata in cel mai pervers mod. Totul s-a intamplat noaptea trecuta in Causeni. Micuta a fost gasita astazi dimineata in ograda unei scoli langa un gard. Politia are trei suspecti. Insa nu se stie daca acestia au actionat in grup. Fetita a fost internata in stare grava la Centrul Mamei si Copilului iar acum se afla in sala de operatii.

 

 UPDATE 19:42  In aceasta dupa-amiaza fetita in varsta de doi ani a fost transferata de la spitalul raional din Causeni la Centrul Mamei si Copilului.

 

Directorului Centrului Mamei si Copilului nu ne-a oferit prea multe detalii despre starea micutei, ne-a spus doar ca  fetita a fost operata. Ea a fost supusa mai multor interventii chirurgicale, tinand cont de starea in care a fost adusa la spital. Din sala de operatie fetita a fost transferata la reanimare. Rasturnare de situatie, in ce priveste faptasii.

 

In urma investigatiilor politia a restrans cercul de suspecti. Astfel incat, la acesta ora, doua persoane au fost retinute pentru 72 de ore. Este vorba despre concubinul bunicii, in varsta de 66 de ani si feciorul acestuia in varsta de 28 de ani. Potrivit politiei, declaratiile celor doi sunt contradictorii. Va reamintesc ca ieri fetita a fost in ospetie la ei, iar azi dimineata a fost gasita langa un gard de langa scoala.

 

"Iata era acolo statea pe sacul acela si tipa! Era imbracata intr-o bluza. Si tipa."

 

Fetita a zacut sub gardul scolii toata noaptea. Spre dimineata ea a fost gasita de catre o vecina in grija careia fusese lasata de catre mama ei care de o luna este plecata la Chisinau. Femeia a alertat imediat medicii.

 

Natalia FRANTUJAN, MEDIC: "Cand am dat sa o dezvelesc, miscarile erau limitate, edimat la organele genitale, insagerata, nasului a gurii, leziuni, vanatai tot corpul leziuni, are comotie cerebrala. Nici piciorusele nu le putea misca striga copilul."

 

Potrivit medicilor, fetia in varsta de doi ani era numai intr-o bluzita si aproape ca inghetase.

 

Savelie IEPURE, PEDIATRU: "Cu urme de violenta fizica, leziuni sunt in regiunea organelor genitale, a anusului, sunt rupturi, necesita interventie chirurgicala serioasa."

 

Potrivit vecinilor ieri fetita de doi ani ar fi fost luata de concubinul bunicii si dupa aceasta n-au mai vazut-o.

 

“Mama si bunica, a venit pe la trei si a luat-o la el si am gasit-o dimineata aici insangerata”.

 

De cealata parte, batranul spune ca a luat fetita la el pentru putin timp, dar dupa asta  micuta ar fi plecat inapoi la femeia in grija careia a fost lasata.

 

Bunelul: "Eu am luat-o am hranit-o si pe la vreo patru eu m-am dus la nanasu, iar ea s-a dus in ograda. -Si unde ea trebuia sa doarma noaptea asta, -pai ea doarme la Angela de o luna de zile, mama e plecata, o lasat-o deja o luna, -Stiti ca ea a fost violata, -pai, iaca am fost la spital si mi-au luat analizele si deja m-am priceput eu. -Cine putea sa faca lucrul asta nu stiu pe la scoala rusa pe acolo umbla cine vrei."

 

Politia a deschis un dosar penal si are trei suspecti.

 

Vitalie ARNAUTU, SEF SECTIE URMARIE PENALA: “Grupul penal investigheaza cazul sunt trei persoane pentru savarsirea violului. Asteptam   mama copilului n-a fost audiata este o persoana mama originara din Causeni.”

 

Rezultatele analizelor vor arata daca fetita a fost violata de unul sau mai multi indivizi. Daca vor fi gasiti vinovati suspectii risca sa stea 20 de ani dupa gratii sau chiar puscarie pe viata. Acum doua zile Doua tot in raionul Causeni, in satul Tocuz o fetita de patru ani a fost abuzata sexual de un adolescent de 14 ani

 
 
Sursa: PRO TV
0 Comentariiев

0 Comentariiев

Alte știri

Politic

PLDM și-a desemnat candidatul pentru alegerile parlamentare din circumscripția Hîncești

Anatolie Postolachi a fost desemnat de către Partidul Liberal Democrat din Moldova în cali...

In Moldova

Zeci de case și o biserică, fără acoperiș în urma ploilor

Rafalele de vânt puternic însoțite de ploi în seara zilei de 8 octombrie au provocat mari ...

Politic

Candidatul PLDM Anatolie Postolachi la alegerile parlamentare noi pentru circumscriptia Hancesti s-a retras din cursa electorala

Partidul Liberal Democrat din Moldova a decis, impreuna cu candidatul sau Anatolie Postola...