Vremea

Sapatamana aceasta se incepe calduros , insa vor veni si zile racoroase , spun meteorologii

15 Septembrie 2014 - 14:58
0.0 / 0
392
0

Saptamina aceasta a inceput si o v-a ma-i contiunua putin cu vreme buna pe tot teritoriul tarii. Cerul va fi variabil, iar vântul va adia lin. 24 de grade vor fi la Briceni și Soroca, iar la Bălț, Orhei și Cocieri, cu un grad mai mult. 27 de grade se vor înregistra la Chișinău și Tiraspol, la Leova 28, iar la Cahul - 29 de grade Celsius.

În următoarele zile vremea se mai răcorește. Marți, meteorologii prognozează 24 de grade, miercuri 23, iar joi și vineri, 22 de grade la prânz.  

Pe malul marii, prognoza meteo va fi instabilă. Soarele va străluci la Constanţa şi va încălzi atmosfera până la 24 de grade. La Odessa vor fi 23, iar la Varna - 25. Ploile însă nu vor lipsi la Budva, unde se vor înregistra 24 de grade la amiază, şi nici la Barcelona, unde vor fi cel mult 27 de grade cu plus.  

În Antalya, soarele va aduce 32 de grade la orele prânzului, în Bodrum şi Larnaca, 31, în Salonic, 25, iar în Egipt, chiar 36 de grade cu plus.

 
0 Comentariiев

0 Comentariiев

Alte știri

Politic

Candidatul PLDM Anatolie Postolachi la alegerile parlamentare noi pentru circumscriptia Hancesti s-a retras din cursa electorala

Partidul Liberal Democrat din Moldova a decis, impreuna cu candidatul sau Anatolie Postola...

Actualitate

Tânărul care a găsit ieri bebelușul abandonat: ”Era flămând, nu era învelit și plângea…”

Au apărut detalii noi privind starea bebelușului abandonat ieri seară. Potrivit noilor inf...

Social

PMAN închisă pentru convoiului umanitar românesc, dar deschisă de Ziua Victoriei

Sute de automobile s-au adunat azi, 9 mai, în Piața Marii Adunări Naționale pentru a parti...