Dubăsari

TRAGEDIE ÎNTR-O FAMILIE DIN DUBĂSARI

07 Februarie 2014 - 08:00
5.0 / 1
616
0
 

Şi-au adus copilul la spital pentru o operaţie, dar l-au luat acasă în sicriu. Este tragedia unor părinţi din satul Coşniţa, raionul Dubăsari, care şi-au pierdut fetiţa de un an şi opt luni. Medicii spun că micuţa a pierit în urma unei complicaţii survenite după operaţie, dar părinţii îi acuză pe doctori de neglijenţă.


Irina Cojocari spune că fetiţa ei de numai un an şi opt luni a fost internată la Institutul Mamei şi Copilului acum nouă zile. Ieri, doctorii i-au înlăturat chirurgical un chist cervical, pe care copilul îl avea de la naştere. Operaţia a durat aproape două ore, iar ulterior medicii i-au permis femeii să îşi vadă fetiţa. Mama povesteşte că micuţa se simţea bine şi i-a cerut să o ducă acasă. Bucuria a fost însă de scurtă durată. 

În ciuda intervenţiei medicilor, după o jumătate de oră, fetiţa a murit. 

Rezultatele preliminare ale expertizei morfopatologice ar fi arătat însă altceva. Medicul care a efectuat expertiza a precizat în afara camerei de luat vederi că fetiţa a murit din cauza unei insuficienţe cardio - pulmonare, cauzate de faptul că i-a fost scoasă prea devreme masca de oxigen. În aceste condiţii, la Institutului Mamei şi Copilului a fost creată o comisie ce urmează să determine condiţiile în care a murit pacientul. Între timp, părinţii şi-au luat copilul acasă în sicriu. 


Acum două luni, o femeie din Călăraşi a acuzat medicii din aceeaşi instituţie că din vina lor copilul ei s-a născut mort. Şi pe acest caz a fost creată o comisie, care deocamdată nu s-a pronunţat.

Imagini: Jurnal TV

0 Comentariiев

0 Comentariiев

Alte știri

Extern

Pompierii din Australia sunt epuizati si cer demisia premierului: „Stiai ca se va intampla asa ceva, ai fost total ignorant”

Incendile uriase din Australia continua sa faca ravagii, iar ploile din ultimele 24 de ore...

Actualitate

Un Tată a 2 copii are nevoie de Ajutor ! Vezi cum îl poți ajuta !

Doi copilași micuți au nevoie să îl vadă pe Tata sănătos Orice ajutor CONTEAZĂ Tatăl micuț...

Actualitate

Bătaie, filmată la Mitropolia Moldovei din Iași: Enoriaşii s-au luat la pumni

Joi seara, peste 20 de credincioşi s-au bătut în curtea Mitropoliei Moldovei din Iași, din...