Accident deosebit de grav in capitala, soldat cu 17 raniti. Un microbuz plin cu pasageri a intrat intr-o masina, s-a rasturnat peste aceasta si a fost proiectat apoi intr-un copac. Martorii afirma ca maxi-taxiul circula cu viteza mare si a intrat in intersectie la culoarea galbena a semaforului. Soferul se afla in stare grava la spital, iar medicii sunt rezervati in ceea ce priveste sansele acestuia de a supravietui.


Accidentul s-a produs dimineata, in jurul orei 7.30, la intersectia dintre strazile Mihai Eminescu si Mihail Kogalniceanu. Un microbuz care circula pe ruta 110 a lovit in plin o Honda, care, potrivit martorilor, intrase in intersectie la culoarea galbena a semaforului. In urma impactului, maxi-taxiul s-a rasturnat peste cealalta masina si a fost proiectat intr-un copac.


Martorii spun ca microbuzul circula cu viteza mare.


14 oameni din microbuz si trei din Honda au fost raniti, insa ultimii nu au avut nevoie de spitalizare. Soferul microbuzului, in varsta de 29 de ani, si o pasagera de 44 de ani, care are fractura de bazin, sunt in stare grava la spital.


Mama soferului, aflata la spital, spune ca fiul sau conduce de mai multa vreme. Acesta a lucrat ca sofer de taxi la Moscova si s-a intors in tara in urma cu mai putin de doua saptamani, angajandu-se ca sofer de maxi-taxi.


Medicii lupta acum pentru viata soferului si sunt rezervati in ceea ce priveste sansele sale de supravietuire.


Administratorul rutei spune ca soferul microbuzului avea experienta si nu-si explica ce s-a intamplat.


Politia se abtine deocamdata sa spuna cine se face vinovat de producerea accidentului. 


Dupa producerea accidentului, Directia transport a primariei a anuntat ca a efectuat un control pe ruta 110 si a descoperit ca soferul nu fusese supus controlului medical, iar masina nu fusese verificata din punct de vedere tehnic. Alte 22 de microbuze au fost scoase dimineata de pe ruta din aceleasi motive.