Glod Vasile
In imagine este reprezentat elevul care a fost maltratat de profesor.
 Potrivit unei surse la lectia de matematica, tinarul profesor Anatol Basiul, l-a tras de ureche pe elevul clasei a 5-a,Glod Vasile,in data dupa acest incident elevul a si fost internat in spital, unde si ea fost facuta o interventie chirurgicala.
Martorii incidentului dat au comunicat pentru "TV-COCIERI" ca:"Glod Vasile nu scria nimic in caietul de clasa" - ceea ce a si servit ca profesorul sa comita faptul.Toate cheltuelile suportate in spital au fost achitate de parintii elevului, insa aceasta nu e totul.Potrivit parintilor elevului "Directia liceului nu a luat masuri cu profesorul pricina!".Dintr-o alta sursa redactia "TV-COCIERI" a aflat ca chiar Directorul Liceului este ruda cu familia profesorului si anume Ursul Aurelia este "cumatra" cu tatal lui Anatol Basiul.
Referitor la acest caz,portalul multimedia "TV-COCIERI", va anunta toate organele competente,precum ca si va colabora in privinta difuzarii in mass media cu postul regional de Televiziune "TV ELITA" precum ca si cu postul de Televiziune "PRO TV Chisinau".
In urmatoarele zile in departamentul "Stiri Locale" - urmariti interviul cu parintii si cu elevul maltratat de profesor.
Departamentul "STIRI"