O adolescenta a devenit victima unui strain care a postat pe internet poze erotice ale fetei. Barbatul a santajat-o si a publicat fotografiile pe diferite retele de socializare. Cazul este cercetat de Procuratura Generala, care afirma ca tot mai multi copii devin victimele unor astfel de indivizi.

Fata, in varsta 14 ani, a fost racolata in timp ce se afla la calculator, de un barbat cu aproape 20 de ani mai in varsta. Dupa ce au comunicat, acesta i-a facut fotografii pe care le-a postat pe internet.


Dupa ce adolescenta a refuzat sa mai comunice cu el, barbatul a inceput sa o santajeze. Suspectul a trimis pozele si altor indivizi, carora le spunea ca fata este gata sa intretina relatii sexuale cu ei.

 

Mama adolescentei a depus o plangere la politie, iar individul a fost identificat, afirma procurorii. Potrivit procuraturii, astfel de cazuri sunt tot mai frecvente. Copiii sunt racolati prin intermediul jocurilor on-line. 


Cazul adolescentei a fost inregistrat la sfarsitul anului trecut, insa procuratura l-a prezentat abia astazi, odata cu raportul despre infractiunile cibernetice.